-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Türkiye'de hayvan sağlığına adanmış profesyonellerin katkıları bir kez daha takdirle anıldı. Ülkenin çeşitli köşelerinde emek veren veteriner hekimler için özel bir gün olarak kabul edilen Veteriner Hekimler Günü, geniş bir topluluk tarafından kutlandı. Toplum sağlığına ve hayvanların refahına katkıda bulunan veteriner hekimler, bu özel günde profesyonelliklerini ve özverilerini sergileyen bir meslek grubu olarak onurlandırıldı.

Veteriner hekimler, sadece evcil hayvanlarımızın sağlığı için değil, gıda güvenliği ve zoonotik hastalıkların kontrolü gibi konularda da kritik bir rol üstleniyorlar. Dünya genelinde kutlanan bu anlamlı günde, veteriner hekimlerin hayvan sağlığını koruma ve halk sağlığını destekleme çabaları takdirle karşılanmaktadır. Bu vesileyle, veteriner hekimlerin önemli görevleri geniş bir kesim tarafından takdirle karşılanıyor ve kutlanınca anlamı da pekiştiriliyor.

Toplumun sağlıklı ve güvenli bir şekilde ilerlemesinde önemli bir role sahip olan veteriner hekimler, bugün tüm çabaları ve hizmetleri nedeniyle özellikle anmaya değer bulunuyorlar. Veteriner Hekimler Günü, hayvan dostlarımızın ve halk sağlığının korunmasında kritik bir işlev gören bu kıymetli meslek grubuna teşekkür etmek ve desteklerini sürdürmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.