-

Gözden kaçırmayın

Türk Kızılay Şubesi, Malatya'da 23 Nisan Çocuk Şenliği DüzenlediTürk Kızılay Şubesi, Malatya'da 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenledi

Ortaokul seviyesindeki öğrenciler arasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) hayatını konu alan Siyer-i Nebi yarışması büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Bu yarışma, gençler arasında İslami bilincin ve manevi değerlerin pekiştirilmesini hedefleyerek, Peygamberimizin hayatını öğrenmek ve bu bilgileri pekiştirmek amacıyla düzenlendi. Tüm katılımcı öğrencilere başarılar dileyen yetkililer, böyle bir etkinliğin gelecek nesillerin ahlaki ve manevi gelişimine katkı sağlayacağının altını çizdi. Organizasyon, bilgi ve farkındalığın artırılmasına yönelik olumlu bir rekabet ortamını yaratmayı amaçladı ve herhangi bir kaybedenin olmadığı vurgulandı.

Etkinlik, gençlerin Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) yaşantısını öğrenerek hayatlarına yansıtmalarını teşvik etmeyi amaçlayan bir etkinlik olarak değerlendirildi. Yarışmada gösterdikleri emek ve ilgi dolayısıyla tüm katılımcılar tebrik edilerek onurlandırıldı. Bu etkinliğin, gençlerin manevi değerlerini güçlendirmesi ve Peygamberimizi örnek alarak yaşamlarını şekillendirmeleri konusunda önemli bir teşvik olduğu vurgulandı.