-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Veteriner hekimlerimizin emek ve özverileriyle hayvan dostlarımızın sağlığına katkıda bulundukları önemli bir gün olan Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlanmaktadır. Toplumun dört ayaklı üyelerine karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle, veteriner hekimlerimizin hayvan sağlığı ve refahı alanındaki mesleki çalışmaları, bugün tüm dünya tarafından takdirle anılmaktadır.

Bu özel günde, veteriner hekimlerimizin fedakârlıkları ve mesleklerini icra ederken gösterdikleri titizlik nedeniyle minnettarız. Hayvanlara yönelik sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve sürdürülmesindeki rolleri göz ardı edilemez. Dünya Veteriner Hekimler Günü vesilesiyle, tüm veteriner hekimlerimize çalışmalarında başarılar diler, bu mesleği icra edenlerin öneminin her zaman farkında olunması gerektiğini belirtiriz. Bu özel gün, onların mesleki bilinci ve adanmışlığını hatırlamamız için mükemmel bir fırsattır.