-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Gazeteci Özlem Gürses, popüler podcast serisinde dünya gündemini değerlendiriyor. Bu bölümde, özellikle medya üzerindeki sansür pratikleri ve Eylem Tok vakası üzerinden bu konuya derinlemesine bir bakış atıyor. Gürses, sansür konularını örnek olaylar üzerinden açıklarken dinleyicilerini de bilgilendiriyor. Programına online platformlar üzerinden ulaşılabilen Gürses, sosyal medya hesapları ve kendi web sitesi aracılığıyla da takipçileriyle etkileşim içerisinde. Bu bölümde ele alınan konular, medya özgürlüğü ve etik değerler üzerine yoğunlaşmakta.

Program, her gün güncellenen global meseleleri ele almasıyla dikkat çekiyor ve Gürses, olayları objektif bir bakış açısıyla değerlendirerek izleyicilere aktarılmasını sağlıyor. Her yeni videodan haberdar olmak için belirtilen linkler aracılığıyla abonelik gerçekleştirilebilirken, işbirliği ve iletişim için belirtilen e-posta adresi üzerinden ulaşım mümkün.