Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Belediyesi'nde Yeni Bir Dönem: Cem Kasapoğlu Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı

Afyonkarahisar Belediyesi'nin deneyimli yöneticisi Cem Kasapoğlu, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü görevini yürütürken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne de vekâleten bakmaktaydı. Ancak son zamanlarda, Kasapoğlu'nun adı, bir haber sitesinde yer alan ve kendisinin "ısmarlama" olarak nitelendirdiği bir haberle gündeme geldi. Bu durum üzerine Kasapoğlu, kamuoyuna açıklama yapma gereği duydu.

Kasapoğlu'nun açıklamasında vurguladığı gibi, devlet memurluğu, onurlu ve saygın bir meslek dalıdır. Kendisi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan bir sınavda KPSS puanıyla başarı göstererek bu mesleğe adım atmıştır. Yaklaşık on yıldır memleketi Afyonkarahisar Belediyesi'nde görev yapmakta olan Kasapoğlu, her zaman hakkaniyetli ve eşitlikçi bir yaklaşım sergilediğini, siyasi görüş, inanç ya da yaşam tarzı ne olursa olsun herkese adil davrandığını ifade etti.

Meslek hayatında şeflik ve müdürlük gibi görevlerde bulunan Kasapoğlu, belediye başkanlarının görevlendirmeleriyle farklı müdürlüklerde tecrübe kazandığını belirtti. Göreve gelirken ve görevdeyken hiçbir pazarlık yapmadığını, görevde yükselme yönetmeliğinin ilgili hükümlerinin bu konuda aydınlatıcı olduğunu söyledi.

Kasapoğlu'nun 15 yıllık memuriyet hayatında edindiği akademik başarılar da dikkat çekici. İki ön lisans, bir lisans ve belediyecilik üzerine iki farklı üniversitede yüksek lisans derecesi ile tez ve proje çalışmaları yapmış bir profil sergiliyor.

Bu deneyim ve bilgi birikimiyle Kasapoğlu, şimdi Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş bulunuyor. Bu atama, belediyenin yönetim kadrosunda yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Kasapoğlu'nun tecrübesi ve eğitimi, Afyonkarahisar için yeni projeler ve gelişmeler vaat ediyor.

#Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanYardımcısı #CemKasapoğlu #DevletMemurluğu #Hakkaniyet #Eşitlik #YönetimKadrosu #YeniDönem