Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Hemşirelik Haftası'nın coşkusunu ve önemini paylaşmak üzere bir dizi etkinlikle sağlık profesyonellerini ve öğrencileri bir araya getiriyor.

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü, Zafer Sağlık Külliyesi'nin B Blok Yeşil Salonu'nda gerçekleşecek olan bu etkinlikler, hemşirelik mesleğinin toplumdaki yerini güçlendirme ve mesleki bilgi alışverişini artırma amacını taşıyor. Prof.Dr. Nurgün PLATİN, Dr.Mustafa YORGANCI ve Öğr.Gör.Serpil UYAR gibi alanında öne çıkan isimlerin katılımıyla zenginleşecek program, çeşitli oturumlar ve interaktif sunumlarla katılımcılara hemşirelik alanındaki en güncel bilgileri sunmayı hedefliyor.

 Etkinlik, hemşirelik öğrencilerine ve profesyonellerine yönelik atölye çalışmaları, panel tartışmaları ve ağ kurma fırsatları ile mesleki gelişimlerine katkıda bulunacak. #HemşirelikHaftası #SağlıkBilimleri #AfyonkarahisarÜniversitesi #BilgiPaylaşımı #MeslekiGelişim etiketleriyle sosyal medyada da geniş yankı bulması beklenen etkinlik, hemşirelik mesleğinin toplumsal farkındalığını artırmak ve geleceğin sağlık profesyonellerini teşvik etmek için önemli bir platform oluşturuyor. Afyonkarahisar Üniversitesi, bu etkinlikle hemşirelik mesleğinin değerini vurgulayarak, sağlık bilimlerindeki yenilikleri ve gelişmeleri tüm katılımcılarla paylaşmaya hazırlanıyor.