İl Başkanı Gazi Mehmet ÖZDEMİR ve vakıf yönetiminin gerçekleştirdiği bu ziyaret, şehit ailelerine olan saygı ve minnetin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Afyonkarahisar'da, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, Anneler Günü dolayısıyla şehit polis memurları Mehmet DAMA ve Yonuz TURAN'ın annelerini ziyaret etti. İl Başkanı Gazi Mehmet ÖZDEMİR ve vakıf yönetiminin gerçekleştirdiği bu ziyaret, şehit ailelerine olan saygı ve minnetin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Vatanı için evlatlarını feda eden annelerin fedakarlıkları, vakıf tarafından her zaman hatırlanacak ve onurlandırılacak. Cumhurbaşkanı tarafından vergi muafiyeti ile tanınan vakıf, şehit yakınları ve gazilerin yanında olmaya devam edeceğini vurguluyor.

Anneler Günü'nde, ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazi anneleri rahmetle anılırken, hayatta olan şehit ve gazi annelerine de sağlık ve esenlik dilekleri iletiliyor. Bu özel günde yapılan ziyaretler, şehit ailelerine olan desteğin ve birlikteliğin somut bir ifadesi olarak görülüyor. Vakıf, şehit ailelerinin her zaman yanında olma sözünü yineleyerek, bu aziz vatan için canını feda eden kahramanların ailelerine olan borcunun farkında olduğunu gösteriyor.

#Afyonkarahisar #ŞehitAnneleri #AnnelerGünü #EmniyetTeşkilatıVakfı #GaziMehmetÖZDEMİR #ŞehitPolisMemurları #MehmetDAMA #YonuzTURAN #ŞehitAileleriZiyareti #VatanSevgisi #FedakarAnneler #ŞehitYakınlarınaDestek #Gaziler #VergiMuafiyeti #Cumhurbaşkanı #AzizŞehitler #AnlamlıZiyaret #BirlikVeDayanışma