-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) arasındaki protokol kapsamında gerçekleştirilen İŞKUR İş Kulübü Eğitim Programı sona erdi. Bu programda, üniversitenin farklı bölüm ve programlarında öğrenim gören 50 öğrenci, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Eğitim programı, teorik konuların yanı sıra pratik uygulamaları da kapsadı. İş ve Meslek Danışmanları Celal Akcan, Türkan Baygül ve Şerife Haytabey tarafından verilen eğitimin başlıca konuları arasında özgeçmiş (CV) hazırlama, mülakat teknikleri, beden dili, hobilerin önemi ve iş arama ağı gibi başlıklar yer aldı.

AFSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) tarafından iki oturumda düzenlenen eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrencilere, sertifikaları ve program eğitmenlerine teşekkür belgeleri KAGİM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Oruçoğlu ve KAGİM personeli Öğr. Gör. Beyza Yavuz tarafından takdim edildi.

Eğitim programı ile ilgili açıklamada bulunan KAGİM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Oruçoğlu, bu tür eğitimlerin öğrencilerin kariyer planlamalarında önemli bir yer tuttuğunu ve pratik uygulamaların, teorik bilgilerin benimsenmesini kolaylaştırdığını vurguladı.