-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da Yerel Halkla Buluştuİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da Yerel Halkla Buluştu

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan, önemli mesajlar verdi. İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taytak, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Taytak, yapılacak olan seçimlerin Türkiye için önemine vurgu yaparak, "Milletimizin geleceği için çalışıyoruz ve çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" dedi. Ekonomik kalkınma ve milli birlik temalarının üzerinde duran Taytak, MHP olarak vatandaşların refahını artıracak politikalar geliştirdiklerini ifade etti.

İl Başkanı Mehmet Kocacan ise yerel yönetimlerdeki çalışmalar hakkında bilgi vererek şehirdeki çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Kocacan, "Afyonkarahisar’ın kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızın her türlü talebini değerlendirerek çözümler üretiyoruz" diye konuştu.

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Taytak, parti politikalarının detayları hakkında açıklamalarda bulundu ve vatandaşlarla daha fazla bir araya gelme sözü verdi.