-

Gözden kaçırmayın

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına KatıldıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına Katıldı

Genç Girişimciler Kurulu Genel Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Toplantıya ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Hüsnü Serteser, genç girişimcilere hitap ederek, “Afyonkarahisar'ı ve dolayısıyla Türkiye'yi büyütecek, geliştirecek olan siz genç girişimcilersiniz. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi vatanın geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlıdır" dedi. Ayrıca, günümüz dünyasında rekabetin küresel boyutta olduğunu ve girişimciliğin önemini vurguladı. Ülkenin ekonomik kalkınması için girişimciliğin teşvik edilmesi gerektiğini belirten Serteser, genç girişimcilere olan güvenlerini dile getirdi.

Hüsnü Serteser'in konuşmasının ardından ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol oda faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı. TOBB Afyonkarahisar Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cantürk Kayahan ise yenilikçilik ve girişimcilik konularında bir sunum gerçekleştirdi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan, gelecekteki faaliyetler hakkında bilgi vererek, kurulun önümüzdeki dönem ajandasını açıkladı.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.