-

Gözden kaçırmayın

Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştuÜnlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Kabulde EGEV’in yönetim kurulu üyeleri ile vakfın mütevelli heyetinde yer alan Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Erdem ve Genel Sekreter İsmail Öztürk de hazır bulundu.

Toplantıda, gelecekteki ekonomik projeler ve iş birliği fırsatları değerlendirilerek, Afyonkarahisar’ın ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla atılabilecek adımlar üzerinde duruldu. Vali Yiğitbaşı, yerel ekonominin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesi için tüm paydaşlarla iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti.

Görüşme, bölgenin ekonomik gelişimine katkı sunacak stratejiler üzerinde fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.