-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK liderliğindeki Selahattin Demirtaş'ı savunanların normalleşme mesajlarını eleştirdi. Bahçeli, 6-8 Ekim olaylarını örtbas etmeye çalışanların yumuşama söylemlerini inandırıcı bulmadığını ifade etti. Bu durumun, kümese girip tavuk haklarını savunacağını iddia eden bir tilkinin açıklamaları kadar kayda değer olduğunu belirtti.

Konuşmasında, Türkiye'de terörle mücadele konusuna dikkat çeken Bahçeli, teröristleri savunmanın ve onların eylemlerini meşrulaştırmaya çalışmanın tehlikeli sonuçlar doğuracağını vurguladı. Özellikle, terör saldırılarına ve kamu düzenini bozan eylemlere karşı halkın duyarlılığının yüksek olması gerektiğinin altını çizdi.

Bahçeli'nin bu açıklamaları, MHP İlçe Başkanlığı toplantısında yapıldı ve parti tabanında geniş yankı buldu. Bu konuşma, aynı zamanda terörle mücadele konusunun ne kadar önemli olduğunu yetkili makamlar tarafından bir kez daha vurgulandı.