-

Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Mahmudiye Kaymakamlığı ve Emniyet Amirliği binasında, yangın önleme ve müdahale eğitimleri verilerek yangın tatbikatı düzenlendi. İtfaiye ekipleri tarafından personellere yangından korunma, yangın önleme ve yangın tüpü kullanımı konularında eğitimler verildi.

Kaymakamlık ve Emniyet Amirliği binasında olası bir yangında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla düzenlenen tatbikatta, personeller yangına karşı nasıl müdahale edecekleri konusunda bilgilendirildi. Eğitimlerde, yangın çıkma sebepleri, yangın önleme tedbirleri ve yangın sırasında nasıl hareket edilmesi gerektiği gibi konular ele alındı.

Tatbikat kapsamında, itfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen gösterimlerde, personellere yangın tüpü ve diğer yangın önleme ekipmanlarının nasıl kullanılacağı aktarıldı. Ayrıca, acil durum planları ve tahliye prosedürleri hakkında da detaylı bilgilendirilmeler yapıldı.

Yangın tatbikatı, olası bir yangın durumunda personellerin doğru müdahale ve hareket etme becerilerinin geliştirilmesi ve yangınla mücadele yeteneklerinin artırılması amacıyla düzenlendi. Tatbikat sonucunda, personellerin yangına karşı farkındalıklarının ve yetkinliklerinin arttığı gözlemlendi.