Sandıklı'da Dört Onyılın Başkanı: Ahmet Erdem Güven Tazeledi

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, motorlu taşıyıcılar kooperatifinin olağan genel kurulu büyük bir katılım ile gerçekleşti. 32 yıl boyunca kooperatif başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Erdem, yapılan açık oylama sonucunda yeniden başkanlığa seçildi.

Kooperatifin gelir-gider bütçeleri oy birliği ile kabul edilirken, Erdem'in tecrübesi ve adanmışlığı üyeler tarafından takdirle karşılandı. 1992 yılından bu yana maaş almadan görevini sürdüren ve sadece sembolik bir huzur hakkı üzerinden gösterilen Erdem, "Görevime dört yıl daha devam etmek için arkadaşlarımın teveccühüne layık görüldüm. İnşallah önümüzdeki dönemde de Sandıklı'mıza ve şoför esnafımıza hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Sandıklı ve çevresindeki taşımacılık sektörüne yıllardır liderlik eden kooperatif, Erdem'in liderliğinde yeni projeler ve hizmetlerle büyümeye devam edecek.

#Sandıklı #AhmetErdem #KooperatifBaşkanı #GüvenTazeleme #MotorluTaşıyıcılarKooperatifi