Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nda Önemli Buluşma: Türkiye'nin Ticaret Geleceği Şekilleniyor!

Gözden kaçırmayın

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına KatıldıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına Katıldı

 

Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Türkiye'nin ticaret ve iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar, Başkan Danışmanı Yılmaz Göktaş ve Genel Sekreter İsmail Öztürk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ile TOBB Borsalar Daire Başkanlığı'nda görev yapan Tahir Argüç'ü ağırlama onuruna nail oldu. Bu önemli ziyaret, borsanın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve geleceğe yönelik stratejileri tartışmak için bir fırsat yarattı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mühsürler ve Meclis Başkanı Gürakar, TOBB ile olan uyumlu çalışmalarını ve birlikte elde edilen başarıları vurgulayarak, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ayrıca, TOBB Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler.

Bu buluşma, Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın, Türkiye'nin ticaret potansiyelini en üst düzeye çıkarma ve ulusal ekonomiye katkıda bulunma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mühsürler ve Meclis Başkanı Gürakar'ın ifadelerine göre, borsa, uyum, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecek ve Türkiye'nin ticaret geleceğini şekillendirmek için çaba gösterecek.

#AfyonkarahisarTicaretBorsası #TOBB #TürkiyeTicaretGeleceği #İşDünyasıBuluşması #EkonomiyeKatki #TicaretStratejileri