Afyonkarahisar, futbol antrenörlüğünün önde gelen isimlerinden Mustafa Keser'in liderliğinde bir kez daha zafer kazandı.

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği'nin (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi, 8. Olağan Genel Kurulu'nda, futbolun duayen ismi Keser'i altıncı kez başkan olarak taçlandırdı. Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun şık salonunda gerçekleşen kongre, 185 üyenin katılımıyla ve 122 oyun desteğiyle Keser'in zaferini ilan etti. Erol Bahadır'ın divan başkanlığını üstlendiği bu önemli toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, derneğin son üç yıllık çalışmalarını yansıtan faaliyet raporları, mali tablolar ve denetim kurulu raporları üyelerin oylarına sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Kongrede ayrıca, Afyonkarahisar futbolunun iki efsane ismi, Ağah Bıyıkoğlu ve İbrahim Eşit'e büyük bir onur bahşedildi. Keser'in teklifiyle, her iki değerli antrenör, TÜFAD'ın Onursal Başkanları olarak seçildi. Bu öneri, tüm üyeler tarafından coşkuyla karşılandı ve oy birliğiyle onaylandı. Keser'in bu hamlesi, derneğin kurucu değerlerine ve geçmişine duyduğu saygının bir göstergesi olarak yorumlandı.

2011'den Beri Başkan
Tek liste ile yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Mustafa Keser,  kendisini bu göreve 6. defa seçen üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında; "Şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime duyulan  güveniniz için teşekkür ediyorum. Sizleri en iyi biçimde temsil etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Afyonda futbolun gelişmesinde büyük emekleri olan tüm antrenör arkadaşlarıma bundan sonrakı çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. konğre sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekinildi.


LİSTEDE KİMLER VAR
Yapılan seçimde yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Keser, Efraim Zengin, Murat Çekiç, Mehmet Uysal, Fatih Karataş, Uğur İnam, Halil Akbulut, İsmail Badak, İbrahim Pişkin, Avni Azgın, Servet Şenel, Hüseyin Zınğıldak. Veysel Delgıç, İlhami Özkır ve Erdal Pamuk seçilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine Şemsi Er, İsmail Aktürk ve Mustafa Yılmaz  seçildiler. Üst Kurul delegeliklerine ise Musa Sert, Yener Güney, Ahmet Sarlık, Ufuk Seçer, Lokman Ünlü ve Erol Bahadır  seçildiler.

Bu gelişmeler, Afyonkarahisar'ın futbol kültüründeki derin kökleri ve antrenörlük geleneğini bir kez daha ön plana çıkardı. Mustafa Keser'in altıncı kez başkan seçilmesi, onun liderlik yetenekleri ve futbola olan bağlılığının açık bir ifadesi olarak görülüyor. TÜFAD'ın geleceği, Keser'in vizyonu altında parlak ve umut vaat ediyor.

#Afyonkarahisar #TÜFAD #MustafaKeser #FutbolAntrenörlüğü #OnursalBaşkanlar #AğahBıyıkoğlu #İbrahimEşit #FutbolKültürü #Liderlik #AntrenörlükGeleneği