Afyonkarahisar'da Narkotik Operasyonu: Gizli Bölmede Binlerce Uyuşturucu Hap Bulundu

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da Narkotik Operasyonu: Gizli Bölmede Binlerce Uyuşturucu Hap Bulundu

Afyonkarahisar'da, polis ekiplerinin torbacılara yönelik düzenlediği operasyonda, üç kişi tutuklandı. Zehir tacirlerinden birinin, evinin yanındaki odunluğa gizli bir bölme yaparak, binlerce uyuşturucu hapı yer altında sakladığı ortaya çıktı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucu, Dumlupınar, Sümer, Karaman ve Erenler mahallelerinde çok sayıda ev ve iş yerine yapılan baskınlarda, 5 bin 264 adet sentetik ecza ele geçirildi. Aramalar sırasında, bir evin yanındaki odunlukta şüpheli bir boşluk fark eden ekipler, yerdeki ahşap kapağı açarak, yer altına giden gizli bir merdiven buldu. Narkotik polisinin yaptığı aramada, poşetler içerisinde saklanmış binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan C.K., uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem görürken, H.A., K.K., İ.A. ve E.K. isimli şahıslar, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı. Emniyetteki işlemlerin ardından, şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Mahkemede, K.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer üç şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#Afyonkarahisar #NarkotikOperasyonu #UyuşturucuHap #GizliBölme #PolisBaskını #Adliye #Tutuklama