Araç içerisinde bulunan sürücü O.B. ile birlikte A.B., A.E.B. ve F.S. isimli yolcular yaralandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Beyören köyünde, dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı. O.B. idaresindeki 34 DDM 548 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı. Araç içerisinde bulunan sürücü O.B. ile birlikte A.B., A.E.B. ve F.S. isimli yolcular yaralandı.

Kaza, yerel saatle 14:30 sularında gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, otomobil aniden yoldan çıkarak refüje doğru savruldu. Çarpmanın etkisiyle otomobilde büyük maddi hasar meydana geldi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları en yakın hastaneye sevk etti. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor ve sağlık durumları iyiye gidiyor.

Jandarma ekipleri, kaza yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza nedeninin belirlenmesi için gerekli teknik analizler ve görgü tanıklarının ifadeleri değerlendiriliyor. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bu tür kazalar, sürücülerin yorgun veya dikkatsiz olmaları, hava koşulları veya araçların teknik arızaları gibi çeşitli sebeplerden kaynaklanabiliyor. Trafik güvenliğinin sağlanması adına, sürücülerin her zaman uyanık ve kurallara uygun hareket etmeleri büyük önem taşıyor.

#Afyonkarahisar #TrafikKazası #Emirdağ #Beyören #Yaralılar #Jandarma #Soruşturma #TrafikGüvenliği