Afyonkarahisar'da Ülkü Ocakları üyeleri, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile oynadığı maçı coşkuyla izledi.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

 

 Futbol heyecanının yanı sıra, milli duyguların da yüksek olduğu bu buluşmada, Merih Demiral'a destek mesajları verildi. UEFA'nın Bozkurt işareti nedeniyle verdiği cezaya tepki olarak Demiral'ın posterleri etkinlik alanını süsledi.

 İl Başkanı Mesut Çetinkaya'nın liderliğinde, MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve diğer teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, İstiklal Marşı'nın gururla okunması, milli birlik vurgusunu pekiştirdi.

Çetinkaya, yaptığı konuşmada, "Biz Milli Takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Sevinçte ve tasada biriz, birlikteyiz. Özümüz Türk, sözümüz Türk. Avrupa Türk’ün ne olduğunu unutmuyor. Attila ile ilgili korkulu rüyalar görmeye devam etsinler. Çünkü hepimiz Bozkurt’uz" ifadelerini kullandı. Bu etkinlik, milli takımın sadece futbol alanında değil, milli değerler etrafında da birleştirici bir güç olduğunu gösterdi.

#ÜlküOcakları #MilliBirlik #MerihDemiral #AvrupaFutbolŞampiyonası #HepimizBozkurtuz #Afyonkarahisar