Afyonkarahisar'da bir araya geliyor. 12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan istişare kampı, partinin yol haritasını çizecek stratejik bir buluşma noktası olacak.

Gözden kaçırmayın

Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştuÜnlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştu

İYİ Parti, geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek önemli kararlar almak üzere Afyonkarahisar'da bir araya geliyor. 12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan istişare kampı, partinin yol haritasını çizecek stratejik bir buluşma noktası olacak. Genel Başkan Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğindeki bu kamp, parti içi diyalog ve birlik beraberlik ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

13 Temmuz sabah saat 11:00'de Sayın Dervişoğlu'nun yapacağı açılış konuşması ile başlayacak olan kamp, iki gün boyunca çeşitli oturumlarla devam edecek. Partinin önde gelen isimleri, Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve sosyal meseleleri masaya yatırarak, çözüm odaklı tartışmalar yürütecekler. Kampta, İYİ Parti'nin kısa ve uzun vadeli politikaları, seçim stratejileri ve toplumsal projeleri ele alınacak.

14 Temmuz'da saat 13:00'da gerçekleşecek kapanış konuşması ile son bulacak olan kamp,  Açılış ve kapanış konuşmaları basın mensupları için de açık diğer bölümler basına kapalı  olacak. Bu, İYİ Parti'nin şeffaflık ilkesine olan bağlılığını ve kamuoyu ile iletişimini güçlendirmeyi hedefleyen bir adım olarak görülüyor. Kamptan çıkacak sonuçlar, partinin gelecek dönemde izleyeceği yolu ve Türkiye siyasetine yapacağı katkıları belirleyici olacak.

#İYİPartiİstişareKampı #AfyonkarahisarBuluşması #MüsavatDervişoğlu #TürkiyeSiyaseti #StratejikVizyon