-

Gözden kaçırmayın

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına KatıldıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına Katıldı

Afyonkarahisar'ın Ataköy köyünde merkez üssü olarak belirlenen 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, şehir genelinde hissedildi ve kısa süreli paniğe yol açtı.

Deprem Afyonkarahisar'da saat 08:30'da gerçekleşti. Vatandaşlar depremin ardından evlerinden dışarı çıkarak endişeyle beklemeye başladı. İlk belirlemelere göre, depremde can kaybı ya da ciddi bir hasar meydana gelmedi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, deprem sonrası yaptığı açıklamada tüm Afyonkarahisar halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Afyonkarahisar yetkilileri vatandaşların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını ve durumu yakından takip ettiklerini belirtti.

Depremin ardından herhangi bir artçı sarsıntı olup olmadığı yetkililer tarafından araştırılıyor. Halkın olası artçı sarsıntılara karşı tedbirli olmaları istendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin ardından bölgede incelemeler yapmaya başladı. İlgili merciler, vatandaşların yetkililerin uyarı ve bilgilendirmelerine dikkat etmelerini istedi.

Detaylar ve güncel bilgiler için yetkililerin açıklamaları bekleniyor.