-

Gözden kaçırmayın

Hüseyin Aksoy, Ayşen Gürcan ve Haluk Görgün Porsuk Projesi Eğitim Uçakları Teslimat Töreninde BuluştuHüseyin Aksoy, Ayşen Gürcan ve Haluk Görgün Porsuk Projesi Eğitim Uçakları Teslimat Töreninde Buluştu

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İscehisar ilçesine bağlı merkez mahalle, belde ve köy muhtarıyla toplantıda bir araya geldi.

İscehisar ilçesine bağlı 12 merkez mahalle, 2 belde ve Alanyurt, Bahçecik, Cevizli, Çalışlar, Çatağıl, Doğanlar, Doğlat, Karaağaç, Karakaya, Konarı ve Olukpınar olmak üzere toplam 11 köy muhtarı, Vali Yiğitbaşı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda muhtarların talepleri alınırken, ilgili kurum amirleri de bilgilendirme yaptı.

Vali Yiğitbaşı, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların taleplerini dinlemek ve vatandaşları daha iyi anlamak amacıyla bir araya geldiklerini belirtti. İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan da toplantıya katılarak, asayiş ve güvenlik konularında muhtarlardan destek istedi.

Vali Yiğitbaşı, muhtarlara birlikte çalışmanın önemini vurgulayarak, huzur ve güveni sağlama noktasında destek beklediklerini ifade etti. İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ise toplumsal huzursuzlukları önlemek için muhtarlarla iş birliği yapılması gerektiğini söyledi. İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan ise muhtarlardan vatandaşları bilgilendirmelerini ve destek vermelerini istedi.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, toplantının sonunda muhtarlardan gelen talepleri dinledi ve çözüm için gerekli talimatları verdi. İlçelerde daha sık toplantılar düzenlenmesi ve muhtarlığın daha aktif çalışması amacıyla çaba gösterileceğini belirtti.