Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Başkonak köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

 Kaza, 34 HKL 325 plakalı otomobilin sürücüsü N.K.'nin henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kontrolden çıkan araç, savrularak takla attı ve yol kenarındaki refüje girdi.

Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta yolcu olarak bulunan 44 yaşındaki G.Ö.'nün hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan sürücü N.K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.


Bu tür kazalar, trafik güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması, can kayıplarının önlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı sürücüye acil şifalar diliyoruz.