-

Gözden kaçırmayın

Hüseyin Aksoy, Ayşen Gürcan ve Haluk Görgün Porsuk Projesi Eğitim Uçakları Teslimat Töreninde BuluştuHüseyin Aksoy, Ayşen Gürcan ve Haluk Görgün Porsuk Projesi Eğitim Uçakları Teslimat Töreninde Buluştu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri ilçemiz Kazanpınar Köyünde Şehit Şükrü Bayrakçı Hatıra Ormanı ziyareti ile başladı. Kaymakamımız Kemal Duru, Belediye Başkanı Veysel Topçu ve beraberindekilerle Hatıra Ormanını ziyaret ederek fidan dikti.

Akabinde ilçemiz Asri mezarlığa geçen heyet Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Şehitlerimizin ruhları için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Akabinde Kaymakamımız Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz temalı resim sergisi açılışını gerçekleştirdi. Kaymakamımız heyet ile birlikte resim sergisini gezdi.

Meydandaki açılışın ardından Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği ziyareti gerçekleştirildi.

Ardından Kaymakamımız heyet ile birlikte ilçemiz Merkez Ulu Camiinde gerçekleşen Şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an'ı Kerim tilavetine katıldı. Şehitlerimizin ruhlarına ithafen cami cemaatiyle birlikte dua edildi.

Öğle namazı akabinde Şehitlerimizin hayrına lokma ikramı yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri saat 21.00'da Demokrasi yürüyüşü ile birlikte ilçemiz Cumhuriyet Meydanında devam edecek.