Başkan Köksal: “Çocuklarımıza ve ailelerimize yönelik projeleri geliştirmeye devam edeceğiz”

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, hafta sonu gerçekleştirilen Baba Çocuk Kampı'nın aileler arasındaki bağları kuvvetlendirdiğini belirterek, “Bu anlamda çocuklarımıza ve ailelerimize yönelik projeleri geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Baba Çocuk Kampı, 10 ilden 120’yi aşkın katılımcıyı bir araya getirdi. Afyon Motor Sporları Merkezi'nde 12-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen kamp, babalar ve çocukları için unutulmaz anılarla dolu bir hafta sonu sundu. Katılımcılar, çadırlarını kurarak doğal güzellikler içinde zaman geçirdi ve akşamları açık havada sinema keyfi yaşadı. 

Kampa katılan çocuklar, Başkan Köksal ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı ve duygu ve düşüncelerini paylaşma fırsatı buldu. Başkan Köksal, kamp boyunca yapılan etkinliklerin baba-çocuk ilişkilerini güçlendirdiğini ve sosyal bağları pekiştirdiğini vurguladı. “Bu tür etkinlikler aileler arasındaki bağları kuvvetlendiriyor. Babalar ve çocukları için unutulmaz anılar biriktirdik. Afyonkarahisar olarak her zaman çocuklarımıza ve ailelerimize yönelik projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

**#Afyonkarahisar #BabaÇocukKampı #AileBağları #BurcuKöksal #DoğaSporları #UnutulmazAnılar**