Afyon Basın Cemiyeti (ABC) Yönetim Kurulu üyeleri, İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen ve Afyon Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

### ABC Yönetim Kurulu’ndan Ülgen ve Mühsürler’e Ziyaret

Afyon Basın Cemiyeti (ABC) Yönetim Kurulu üyeleri, İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen ve Afyon Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti. ABC Başkanı İsmail Akar, Başkan Vekili Hakan Dilek, yönetim kurulu üyeleri Polat Yılmaz ve Zafer Murat Çakır ile Kadın Kolları Başkanı Nergiz Kılıç Savrık’ın katıldığı ilk ziyarette, Ülgen ile karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı.

Ziyarette, basın mensuplarının çağdaş bilgiyle donatılmalarının önemi vurgulandı. Ülgen, ABC’nin düzenleyeceği eğitim toplantılarında konuşmacı olarak katılabileceğini ve özellikle haberdeki dezenformasyon sorununa dair bilgilendirme yapabileceğini belirtti.

 

ABC Yönetim Kurulu’nun ikinci ziyareti ise ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’e oldu. Bu ziyarette, ATB Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar da yer aldı. Görüşmede, Afyon ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Her iki ziyaret de karşılıklı iş birliği ve bilgi paylaşımının önemini bir kez daha ortaya koydu.

 

 

Bu ziyaretler, Afyon Basın Cemiyeti’nin bölgedeki önemli kurumlarla olan ilişkilerini güçlendirdiğini ve basın mensuplarının eğitimine verdiği önemi bir kez daha gösterdi.