Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile dramı yaşandı. Kontrolden çıkan bir otomobilin devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın huzurlu ilçesi İhsaniye, bugün üzücü bir olaya şahit oldu. Akören Mahallesi'nde, İ.C. (27) idaresindeki 43 KV 075 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.

Araç içerisinde bulunan İ.C. ve ailesi, Ş.C. (56), F.C. (26), S.N.C. (5), M.T.C. (3) ve B.H.C. (1), kazadan yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilirken, kazanın etkileri ve olası sebepleri üzerinde duruldu.

Kazayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Bu tür kazalar, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğinin acı bir hatırlatıcısı olarak kayıtlara geçti. Yerel halk ve yetkililer, trafik güvenliği konusunda alınacak önlemlerin artırılması çağrısında bulundu.