Isparta-Antalya karayolunda yaşanan ve üç kişinin hayatını kaybettiği, on kişinin yaralandığı kaza sonrası soruşturma devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta ile Antalya arasındaki yoğun trafikli karayolunda, dün gece geç saatlerde yaşanan feci bir trafik kazası, üç can aldı ve on kişiyi yaraladı. Isparta-Antalya Karayolu'nun 20. kilometresinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen bu elim olay, bölge sakinlerini ve tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

 T.Y. yönetimindeki 35 DVA 11 plakalı araç ile G.Y. idaresindeki 41 GB 619 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada, altı yaşındaki Çağla Ege Yıldırım, iki yaşındaki Eylül Mira Yıldırım ve elli dokuz yaşındaki Sevgi Yıldırım hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri, yaralıları araçlardan çıkararak ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Isparta Şehir Hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk etti. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kazanın nedenlerinin araştırıldığını bildirdi.