-

Gözden kaçırmayın

Çocukların Sosyal Gelişimi İçin Ailelerin RolüÇocukların Sosyal Gelişimi İçin Ailelerin Rolü

Afyon Kocatepe Üniversitesi, yeni dönem öğrenci kayıtlarına başladı. Üniversite yönetimi, tüm üniversite adayı öğrencileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ne davet ediyor. Öğrenciler, üniversitenin resmi internet sitesinde yer alan aday bilgi sayfasından detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Kayıt işlemleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi kampüsünde yürütülmektedir. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan kayıt süreci, öğrenciler için büyük bir heyecan kaynağı olmuştur.

Üniversite yönetimi, öğrencilere en iyi eğitimi sunma amacıyla tüm hazırlıklarını tamamlamış durumdadır. Yeni binası, geniş kütüphanesi ve donanımlı laboratuvarlarıyla öğrencilere çağdaş eğitim imkanları sunmayı hedefleyen Afyon Kocatepe Üniversitesi, akademik kadrosuyla da adından söz ettirmektedir.

Öğrenci kayıtlarının başlamasıyla ilgili olarak konuşan üniversite yetkilileri, “Afyon Kocatepe Üniversitesi olarak, öğrencilerimize en kaliteli eğitimi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni kayıt döneminde de bu misyonumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Afyon Kocatepe Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi (aku.edu.tr)