Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirerek belediye çalışanlarının maaşlarında önemli bir artışa imza attı

Gözden kaçırmayın

İhsaniye Belediyesi, İl Genelinde Kültürel Faaliyetleri Desteklemek Amacıyla Toplantı Gerçekleştirdiİhsaniye Belediyesi, İl Genelinde Kültürel Faaliyetleri Desteklemek Amacıyla Toplantı Gerçekleştirdi

31 Mart yerel seçimlerinde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Köksal, belediye personelinin en düşük maaşını 30 bin 400 TL'ye yükseltti. Bu artışla birlikte, çalışanların yüksek enflasyon koşullarında mali güvence altına alınması hedefleniyor.

"Enflasyon Altında Ezilmeye Son"

Başkan Köksal, "Verdiğimiz sözleri tutmanın yanı sıra, belediye çalışanlarımızı ailemiz gibi görüyor ve onların refahını her zaman ön planda tutuyoruz. 15 Temmuz 2024 itibariyle en düşük işçi maaşını 30 bin 400 TL olarak belirleyerek, enflasyonun getirdiği ekonomik baskıların üstesinden gelmeyi amaçlıyoruz." dedi. Ayrıca, Afyonkarahisar'ı yaşanabilir şehirler arasında üst sıralara taşıma ve tüm vatandaşların mutluluğunu sağlama konusunda da kararlı olduklarını vurguladı.

Belediye çalışanları ise maaş artışından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Köksal'a teşekkür etti. Çalışanlar, "Başkanımız sözünü tuttu ve bizi mutlu etti. Kendisine minnettarız." ifadelerini kullandı.

#Afyonkarahisar #MaaşArtışı #BelediyeBaşkanıKöksal #EkonomikGüvence