-

Gözden kaçırmayın

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına KatıldıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey Afyonkarahisar Turizm Yol Haritası Toplantısına Katıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanı, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'ı ziyaret etti.

Görüşme sırasında, bölgenin ekonomik ve ticari potansiyeli ele alındı ve yerel kalkınmanın desteklenmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Maddenin detayları şunlar: bölgedeki yatırım fırsatları, yerel işletmelerin ihtiyaçları ve potansiyel işbirlikleri gibi konulara odaklanıldı.

Ziyaretin amacı, Sandıklı'nın ekonomik gelişimine katkıda bulunmak ve bölgedeki iş dünyasının ihtiyaçlarını daha iyi anlamak olarak açıklandı. Görüşme sonrasında yapılan açıklamada, bu tür buluşmaların yerel ekonominin gelişimi için önem taşıdığı vurgulandı.