Afyonkarahisar, Şuhut ilçesinde meydana gelen ve bir otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu gerçekleşen feci kazada, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret EttiAfyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret Etti

 Olay, Dinar-Çay kara yolunun 37'inci kilometresinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 50 yaşındaki O.A'nın kullandığı 42 KK 879 plakalı yolcu otobüsü ile 35 yaşındaki D.K'nin yönetimindeki 34 FP 6818 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil sürücüsü D.K. olay yerinde yaşamını yitirirken, araçlarda bulunan F.K. (36), N.B.K. (3), D.H. (74) ve E.H. (34) yaralandı.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan F.K. ve N.B.K'nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Jandarma ekipleri, kaza yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunarak, kazanın nasıl meydana geldiğine dair soruşturma başlattı. Kazanın ardından bölgede trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Afyonnet.com olarak, kazada hayatını kaybeden D.K'ya Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Trafikteki tüm sürücülerimizi daha dikkatli olmaya ve kurallara uymaya davet ediyoruz. Kazanın detayları ve gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.