Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın titiz çalışmaları sonucu, uyuşturucu ticareti suçlamasıyla aranan bir şüpheli, düzenlenen başarılı bir operasyonla yakalandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret EttiAfyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret Etti

 Uzun süredir devam eden takip ve istihbarat çalışmaları neticesinde, H.C. isimli şahıs, "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçlarından dolayı hakkında verilmiş olan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranıyordu.

Jandarma ekiplerinin dikkatli ve kararlı adımları, bu suç örgütüne darbe vurarak, toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurları bir kez daha ortadan kaldırmış oldu. Gözaltına alınan H.C., jandarma işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak, Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu operasyon, bölgede uyuşturucu ile mücadelede kararlılık gösteren güvenlik güçlerinin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

#Afyonkarahisar #UyuşturucuOperasyonu #HuzurGüvenlik #JandarmaBaşarısı