AFSÜ bünyesindeki yeni Kozmetik Dermatoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, tıbbi kozmetik eğitimine ve hizmet sunumuna akademik bir yaklaşım getiriyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Sinanpaşa'yı Ziyaret EttiAfyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Sinanpaşa'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar 'daki üniversitemiz, tıbbi kozmetik ve estetik eğitimine katkı sağlamak amacıyla Kozmetik Dermatoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (AFSÜ-KOZMER) hayata geçirdi.

AFSÜ-KOZMER, tıbbi gerekliliklere uygun olarak tasarlanmış modern tesislerde, deneyimli akademisyenler eşliğinde kozmetik hizmetler sunmayı hedefliyor. Merkez, 400 m2'lik geniş bir alanda, dokuz işlem odası ve iki poliklinik ile Zafer Sağlık Külliyesi A Blok'ta hizmet verecek.

 AFSÜ-KOZMER'in kuruluşu, uygunsuz koşullarda sunulan kozmetik hizmetlerin medikolegal sonuçlarını azaltmayı ve asistanların dermatokozmetoloji eğitimini geliştirmeyi amaçlıyor.

 AFSÜ'nün bu yenilikçi adımı, tıbbi kozmetik alanında kaliteli eğitim ve hizmet sunumu için önemli bir gelişme. AFSÜ-KOZMER, hem öğrencilere hem de hastalara en iyi olanakları sunarak, estetik ve kozmetik dermatoloji uygulamalarını bir üst seviyeye taşıyacak gibi görünüyor.