SP Afyon İl Başkanı Karataş, Afyon Basın Cemiyeti Başkanı Akar'ı ziyaret ederek, basının şehir için önemini vurguladı.

Gözden kaçırmayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da Yerel Halkla Buluştuİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da Yerel Halkla Buluştu

Saadet Partisi Afyon İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyon Basın Cemiyeti Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret etti ve başarılar diledi. Bu ziyaret, Afyon'un medya ve basın alanındaki önemini vurgulayan bir etkinlik olarak görüldü. Karataş, Afyon basınının şehir ve ülke için önemli bir rol oynadığını ve son seçimlerdeki etkisini takdir ettiğini belirtti. Ayrıca, Saadet Partisi'nin basına verdiği önemi ve medyanın siyasetten bağımsız olarak topluma katkı sağlama potansiyelini dile getirdi. Karataş'ın konuşması, şehrin geleceği için medya ve siyasetin birlikte çalışmasının önemini vurguladı ve Afyon'un gelişimine katkıda bulunacak her türlü çabayı desteklediğini ifade etti. Bu ziyaret, yerel basının güçlendirilmesi ve şehrin sosyal ve kültürel yaşamına katkısının altını çizdi.


Saadet Partisi Afyon İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyon Basın Cemiyeti Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret etti. Karataş, Afyon basınının toplum üzerindeki etkisini ve siyasetten bağımsız olarak şehre katkı sağlama potansiyelini övdü.

ÇÖYGÜN: TARAF GÖZETMEKSİZİN HİZMET VERİYORUZ

ABC Başkan Yardımcısı Selcen Dilek Çöygün de “Basının ayrı bir yeri, gücü var ama biz bunu doğru kullanabilmek için bir aradayız. Elimizden geldiğince bu vatan bu millet ve topraklar için siyasi kademe bu ülkenin geleceğine ve bu ülkenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek durumdaysa partiler ayrımı gözetmeksizin sizlere hizmet vermek, basın organlarının görevlerinden biri. Sizlerin sesini vatandaşlara duyurmak, haberinizi doğru verebilmek, bizim en nitelikli görevlerimizin başında gelir. Bu amaçla Afyon'da bu tecrübeli isimlerle de yetki ve hak sahipleri olan usta isimleri ile birlikte böyle bir cemiyet kuruldu. Bize de burada böyle bir görev verildi. Biz de bunun halkını vermeye çalışacağız” ifadesine yer verdi.

DİLEK: MEMLEKET FAYDASINA OLAN HALLERDE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK

ABC 2. Başkanı Hakan Dilek ise “Nasıl siz seçim öncesi bir ittifak ile hareket ettiniz sonrasında belediye seçiminde ayrışaraktan kendi yolunuzu çizdiniz biz de Afyon Basın Cemiyeti olaraktan da böyle memleket faydasına olan hallerde beraberliğimizi gösterdik. Daha sonra bölünme ya da parçalanma düşünülmesin” şeklinde konuştu.

AKAR: KİMSEYLE YA DA HİÇBİR GRUPLA BİR ÇATIŞMAMIZ YOK

ABC Başkanı İsmail Akar da şunları söyledi: “Hepimizin derdi bu ülkenin Mustafa Kemal Atatürk ilkeleri doğrultusunda bayrağımızı inmeyeceği, ezanımızın susmayacağı ve birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde yaşamak seçme ve seçilme hakkımızı kullanmak ve bu konuda çabalarız. Afyon Basın Cemiyeti olarak bir doğru habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarımız devam ediyoruz. Kimseyle ya da hiçbir grupla bir çatışmamız yok. Halkın gözü, kulağı, sesi olmak lazım çıktığımız yolda ve bu yola devam edeceğiz. 24 Temmuz biliyorsunuz Basın bayramı. Çarşamba günü bir panel düzenliyoruz, sizleri de davet ediyoruz.”


Afyon Basın Cemiyeti'nin, şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlama yolunda, siyasi figürlerle olan bu tür etkileşimlerden güç alacağı aşikâr. Karataş'ın ziyareti, medya ve siyaset arasındaki iş birliğinin, Afyon'un daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemesinde kritik bir rol oynayabileceğini gösteriyor.