Afyonkarahisar, Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aracın şarampole yuvarlanması sonucu dört kişi yaralandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara HatırlatmaAfyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara Hatırlatma

 Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Bağcılar köyünde, yabancı plakalı bir otomobilin kontrolden çıkarak şarampole girmesi sonucu dört kişi yaralanmıştır. Y.E. (39) yönetimindeki M-YS-8385 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve şarampole devrilmiştir. Kazada, sürücü Y.E. ile birlikte A.Ş. (50), A.Ş. (69) ve A.E. (41) isimli yolcular yaralanmış, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılmışlardır. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlatmıştır.

 

 Bu tür kazalar, sürücülerin her zaman yüksek dikkat ve sorumluluk içinde olmalarının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Trafik güvenliğinin sağlanması, sadece yolların ve araçların teknik durumuna bağlı değil, aynı zamanda sürücülerin uyanıklığı ve kurallara uymasına da bağlıdır. Her birimiz, yollarda daha güvenli bir ortam yaratmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.