Afyonkarahisar'da düzenlenen büyük çaplı uyuşturucu operasyonunda, Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 8 farklı adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara HatırlatmaAfyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara Hatırlatma

 Yürütülen titiz çalışmalar sonucunda, 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, çeşitli uyuşturucu maddeler ve bu maddelerin kullanımında kullanılan aparatlar ele geçirildi. Ayrıca, yasadışı cinsel güç arttırıcı ürünler ve kaçak sigaralar da bulundu.

Operasyonun detayları, Emirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleşti. Gözaltına alınan şüphelilerden ikisi, daha önce 'hırsızlık' suçundan hapis cezasına çarptırılan H.H.P. ve R.Ç., tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer 16 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda ele geçirilen maddeler ve suç unsurları, bölgedeki uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vurdu. Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelede kararlılık mesajı verirken, toplumun bu tür suçlara karşı dikkatli ve bilinçli olması gerektiğini vurguladılar. Operasyon, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı ve emniyet güçlerine destek mesajları yağdı. Bu tür operasyonlar, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına büyük önem taşımaktadır.