Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) temsilcisi Huriye Akçay liderliğindeki bir heyet, AfyonBasın Cemiyeti (ABC) Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

Bu ziyaret, ABC Başkanı İsmail Akar ve yönetim ekibine yeni görevlerinde başarılar dilemek ve 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlamak amacıyla gerçekleştirildi. KADEM Yönetim Kurulu, ABC Başkanı Akar'a, 2. Başkan Hakan Dilek'e, yönetim kurulu üyeleri Soner Gürsan, Resul Sündük, Polat Yılmaz ve Genel Sekreter Zafer Murat Çakır'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret, basın ve demokrasi arasındaki ilişkinin güçlendirilmesine katkı sağlama ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında farkındalık yaratma hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi. KADEM, bu tür etkinliklerle toplumda kadınların daha aktif rol almasını ve medya ile sivil toplum kuruluşları arasında sağlam köprüler kurulmasını teşvik etmeyi amaçlıyor.