Afyonkarahisar, Salar Beldesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret EttiAfyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı Ziyaret Etti

 Afyonkarahisar'ın huzurlu sabahı, Salar Beldesi kavşağında yaşanan talihsiz bir trafik kazasıyla sarsıldı. 09.00 sıralarında, 41 HV 282 plakalı kamyonetin sürücüsü S.S., kırmızı ışıkta bekleyen M.K. yönetimindeki 06 JB 775 plakalı araca arkadan çarpması sonucu dört kişi yaralandı.

 Kazazedeler, olay yerine hızla intikal eden sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Afyonkarahisar'daki hastanelere sevk edildi. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturmayı derinleştirerek, olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor. Bu tür kazalar, trafik güvenliği konusunda daha fazla farkındalık ve tedbirin önemini bir kez daha gündeme getiriyor.

 Afyonkarahisar'daki bu üzücü olay, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli sürüşün hayati önemini bir kez daha hatırlatıyor. Her bir sürücünün, yollarda kendisinin ve diğer insanların güvenliği için sorumluluk alması gerektiğini vurgulamaktadır. Umarız yaralılar en kısa sürede sağlıklarına kavuşur ve bu tür kazaların önüne geçmek için gerekli önlemler alınır.