-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bolvadin'e yapılacak huzurevi projesi üzerine önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve hayırsever iş adamı Serdar Korkmaz katıldı.

Projenin detaylarını değerlendiren Bakan Göktaş, huzurevinin yaşlıların rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla hayata geçirileceğine vurgu yaptı. Bu bağlamda, iş adamı Serdar Korkmaz'a projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Taytak, Bolvadin'e yapılacak huzurevinin bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirtti. “Yaşlılarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için bu projeyi çok önemsiyoruz. Bakanlığımızın desteği ve Serdar Korkmaz'ın girişimleriyle huzurevi inşaatına en kısa sürede başlamayı planlıyoruz,” dedi.

Belediye Başkanı Aynacı da, huzurevi projesinin Bolvadin halkı için büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Bu proje, yaşlılarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamak adına önemli bir adımdır. Projenin hayata geçip en kısa sürede tamamlanması için belediyemiz olarak tüm gayretimizle çalışacağız,” dedi.

Serdar Korkmaz, huzurevi projesine destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Toplumumuzun her kesimine hizmet etmek, yaşlılarımızın daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak adına bu projeyi hayata geçirmekten gurur duyuyorum,” diye konuştu.

Görüşmede, huzurevi projesinin detayları, inşaat süreci ve planlanan hizmetler hakkında kapsamlı bir fikir alışverişinde bulunuldu. Bakan Göktaş, projeyle ilgili tüm süreçlerin hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için bakanlık olarak gereken tüm desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Kaynak: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Basın Bülteni