-

Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Kaymakamımız Musa SARI başkanlığında kurum amirlerinden oluşan bir heyetle Kamberler, Yenikurudere ve Sütçüler mahallelerine bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. Mahallelerde muhtar, azaları ve mahalle halkı toplantı yapılıp sohbet edildi. Yeni seçilen muhtarlara heyet tarafından hayırlı olsun dilekleri iletilirken, heyet ziyaretlerin belli aralıklarla gerçekleştirildiğini ve vatandaşı yerinde dinlemek adına bu tür ziyaretlere devam ettiklerini ifade etti.

Ziyaret sırasında, Kamberler mahallesi içme suyu şebekesi, kanalizasyon, sulama suyu, yol ve sağlık hizmeti sorunları ile Yenikurudere mahallesinin dolmuş, yol, halı saha, okul bakımı gibi ihtiyaçlarına çözüm arandı. Bazı konular için muhatabı kurumlarla doğrudan iletişime geçilip çözüm aranırken, diğer konular için not alınıp ilgili kurumlara dilekçe yazılarak takip edileceği belirtildi.

Ziyaretler Sütçüler mahallesi Aşure dağıtım programıyla son buldu. Kaymakam SARI ve heyet, muhtarlar ve mahalle halkının memnuniyetlerini dile getirmeleri ve teşekkürlerini ifade etmeleri sonucunda programı tamamladı.