-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini KutluyorEskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini Kutluyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğiyle düzenlenen "TOBB Türkiye 100" programı, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemeye devam ediyor. Bu program, şirketlerin küresel ölçekte dikkat çekmesini sağlayarak, doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara daha kolay ulaşmalarına yardımcı oluyor.

TOBB Türkiye 100 programı, satış gelirleri artış hızına dayanan objektif kriterler doğrultusunda dereceye giren şirketleri tespit ediyor. Bu değerlendirmeler sonucunda, en yüksek satış geliri artış hızını yakalayan şirket birinciliğe layık görülüyor.

2024 yılında gerçekleştirilen ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katıldığı 8’inci dönem TOBB Türkiye 100 ödül töreni, TOBB İkiz Kuleler’de düzenlendi. Törende Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi ödüllerini aldı.

TOBB Türkiye 100 programında değerlendirme yapılırken şirketlerin 2021 - 2023 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınıyor. Bu kriterleri sağlayan şirketler, büyüme hızlarına göre sıralanmakta ve en hızlı büyüyen şirket birinciliği almaktadır.

Türk özel sektörünün dünya ile olan bağlantılarını güçlendirmeyi amaçlayan TOBB Türkiye 100 programına başvuruların en geç 30 Eylül 2024 tarihine kadar https://turkiye100.tobb.org.tr adresinden yapılması gerekiyor.