-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini KutluyorEskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini Kutluyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) iş birliği ile düzenlenen TOBB Türkiye 100 programının 2024 yılı ödül töreni gerçekleştirildi. TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen törende, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat da hazır bulundu.

Programın amacı, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek ve bu şirketlerin başarılarını küresel ölçekte duyurarak bağlantılarını güçlendirmek, doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmaktır. 2011 yılından bu yana düzenlenen programa, küresel yazılı ve görsel basında yer alarak ulusal ve uluslararası düzeyde dikkat çekmek hedeflenmektedir.

Ödüller, satış gelirleri artış hızına göre tamamen objektif kriterler baz alınarak verilmektedir. En yüksek satış geliri artış hızını yakalayan şirketler listede birincilik başta olmak üzere sıralamaya girmektedir. TOBB Türkiye 100 programına katılmak isteyen şirketlerin 2021-2023 dönemindeki yıllık ortalama satış gelir artış hızı dikkate alınacaktır. Başvurular, büyüme hızına göre sıralanacak ve en hızlı büyüyen şirket birinci olacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine katkı sağlayacak TOBB Türkiye 100 programına başvuruların en geç 30 Eylül 2024 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Başvuru şartlarına ve sürecine ilişkin ayrıntılı bilgiye https://turkiye100.tobb.org.tr adresinden erişilebilir.

Kaynak: Afyonkarahisar Ticaret Borsası