-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Belçika'nın başkenti Brüksel'e bağlı Saint Josse şehrinin Emirdağlı Belediye Başkanı Emir Kır ve beraberindeki heyet, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'yu makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyaret sırasında, Belçika’daki Emirdağlılar ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun Emirdağ'a yaptığı projelerin yanı sıra, bu yıl 17.'si düzenlenen Emirdağ Gurbetçi Festivali hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sırasında duygularını paylaşan Serkan Koyuncu, "Belçika Brüksel Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve ekibini Emirdağ Belediyesi’nde ağırladık. Ziyaretimizin konusu Emirdağ, Emirdağlı gurbetçilerimiz ve gurbetçilerimizin talepleri oldu. Kendilerine bu samimi ziyaret için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Emir Kır da Serkan Koyuncu'ya misafirperverliği için teşekkür ederek, Koyuncu'nun ikinci döneminin hayırlı olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar temenni etti.

Kaynak: Emirdağ Belediyesi