-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gamze Akıncı Mumcu, Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Doktor Ali Mumcu ve kızı Kaymakamımız Ömer Ulu'yu ziyaret etti.

Bu özel ziyarette, hastane başhekimimiz ve Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü aynı aileden gelen Uzman Doktor Gamze Akıncı Mumcu ile Doktor Ali Mumcu bir araya geldi. Hastane Müdürümüz Gamze Akıncı Mumcu, eşi Ali Mumcu ve kızı Kaymakam Ömer Ulu'yu makamında misafir etti.

Ziyaret sırasında hastane başhekimi ve Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü, sağlık hizmetleri ve kan bağışı konularında görüş alışverişinde bulundu. Aynı zamanda aileleri bir araya getiren bu buluşma, birlikte çalışma fırsatı da sağladı.

Bu anlamlı ziyaret, sağlık sektörü ve kan bağışı konusunda işbirliği ve dayanışmanın önemini vurgulayan bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Uzman Doktor Gamze Akıncı Mumcu ve Doktor Ali Mumcu'nun başarılı çalışmalarına destek olmak için sağlık hizmetlerine ve kan bağışına herkesin duyarlı olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.