Kaymakam Önder Çengel, Sandıklı Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali'nin açılış programına katıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

 Programa, Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köroğlu, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu. Festival, ilçe merkezinden Millet Bahçesi'ne kadar kortej yürüyüşü ile başladı. Kaymakam Önder Çengel ve diğer protokol üyeleri de yürüyüşe katıldılar.

Yürüyüşün ardından, protokol üyeleri festival alanındaki kurulan stantları gezdi. Festivalde, Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali hakkında bilgilendirme yapıldı ve ziyaretçiler festival alanındaki etkinliklere katıldılar. Kaymakamımız Önder Çengel, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinliklerin ilçenin turizm potansiyelini artırmak adına önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali, ilçede yaşayan gurbetçi vatandaşların memleketlerine dönerek, aileleri ve yakınlarıyla birlikte zaman geçirmeleri ve ilçenin termal turizm imkanlarını keşfetmeleri amacıyla düzenleniyor.