-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali, büyük bir coşkuyla başladı. Etkinlikte Sandıklı Yarenleri’nin sahne alarak açılışı yapmasının ardından, Grup Gentlemen ve İnci Mercan unutulmaz performanslar sergiledi. Festival, bölgenin en büyük millet bahçesinde gerçekleştirildi ve katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Festivale, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek de katıldı ve etkinliğin coşkusuna ortak oldu.

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, “Festivalimizin açılışını böylesine coşkulu bir ortamda yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sandıklımızda bu güzel etkinliklerle hemşehrilerimizle buluşmak bizleri mutlu ediyor. Hep birlikte keyif dolu anılar biriktireceğimiz bir hafta bizleri bekliyor,” ifadelerini kullandı.

Festival, önümüzdeki günlerde de zengin etkinlik programıyla devam edecek ve katılımcılara çeşitli etkinliklerle dolu dolu bir hafta sunacak.