-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nin düzenlediği etkinlikte, gençler yeteneklerini sergileyerek büyük bir başarıya imza attı. Etkinlik, Emirdağ'da geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. Gençlik Merkezinde sahne alan gençler, dans, müzik ve tiyatro gibi çeşitli alanlarda hünerlerini sergileyerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

Emirdağ Belediye Başkanı Hakan Akgün, etkinlik sonrası yaptığı konuşmada, gençlerin yeteneklerini sergileyebileceği böyle bir platform sağlamaktan gurur duyduklarını belirtti. Akgün, "Bu tür etkinlikler, gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Onların başarıları bizleri gururlandırıyor," dedi.

Etkinliğin organizatörü Serkan Koyuncu ise, "Gençlerin gösterdiği performansların hepsi birbirinden etkileyiciydi. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz," ifadelerini kullanarak gençlerin performanslarına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Emirdağ Belediyesi Basın Bürosu