Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'a bağlı Çay İlçesi'nde, Aktaş Mahallesi Bilaloğlu Sokak'ta M.T'ye ait ahşap konut, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevlere teslim oldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını diğer binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Çay Orman İşletme Şefliği ve Pazarağaç Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği söndürme çalışmaları sonucunda yangın başarıyla söndürüldü.

 İlçe Kaymakamı Fatih Topuz ve Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu'nun da bilgi aldığı olay yerinde, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangında hasar gören ahşap bina, Çay Belediyesi ekiplerince yıkılarak, olası bir tehlikenin önüne geçildi.

Afyonkarahisar Çay'daki yangın, yerel yönetimlerin ve itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde büyük bir felaketi önledi. Olay, toplumun acil durumlara karşı hazırlıklı olmasının ve etkin bir iletişimin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.