-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

Sayın Kaymakamımız Semanur Kalkan, Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği'ne iade-i ziyarette bulunarak Dernek Başkanı İrfan Ataman ve üye olan hemşehrileriyle bir araya geldi. Kaymakam Kalkan, dernek ziyaretinde Gümüşhaneli hemşehrileriyle yeni projeler ve iş birliği fırsatlarını ele aldı.

Kalkan, dernek üyeleriyle bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Gümüşhanelilerin sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı İrfan Ataman, Kaymakam Kalkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği olarak her zaman Kaymakamlıkla iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaymakam Kalkan, ziyarette ayrıca derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgilendirildi ve Gümüşhaneli hemşehrileriyle daha sık bir araya gelmek için ortak projeler üzerinde görüşmeler yapıldı. Bu tür etkinliklerin Gümüşhanelilere yönelik dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdiğinin altını çizen Kaymakam Kalkan, gelecekte de dernek ile iş birliğinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sonunda, Kaymakam Kalkan, Dernek Başkanı İrfan Ataman ve üye olan hemşehrilerine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Gümüşhanelilere destek vermek için her zaman yanlarında olduklarını belirten Kaymakam Kalkan, Eskişehir ve Gümüşhaneli hemşehriler arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla birlikte daha nice etkinlikler gerçekleştirebileceklerini ifade etti.